Teollisuuslaitokset

Sisu Akselit

Sisu Akselit Oy:llä haluttiin kehittää tapaa vastaanottaa vierailijoita sekä seurata tarkemmin kiinteistön vierailijaliikennettä. Yritys päätyi Systam Visit -ratkaisuun sen ominaisuuksien ja helpon käytön sekä nopean käyttöönoton takia. Suoraan sisäänkäynnin yhteyteen ei ollut mahdollisuutta rakentaa suurikokoista aulapistettä, jolloin ratkaisu tuli saada kompaktissa koossa.

Täysin automatisoitu vierailijoiden vastaanotto

Automaattiset viestit vieraalle ja vastaanottajalle

Integraatio sisäisiin infonäyttöihin, jossa näkyvät vierailujen tiedot

Turvallinen tapa toimia

Joustava vastaanotto suurillekin ryhmille

Osa Sisu Akseleiden vierailijoista saapuu isoissa ryhmissä. Esimerkiksi opiskelijaryhmissä ei aina ole tarpeellista kerätä kaikkien vierailijoiden tietoja vaan riittää, että ryhmän johtaja rekisteröityy henkilökohtaisesti ja muille luodaan ryhmän johtajan nimellä varustettu yleinen vierailijakortti. Näin rekisteröityminen myös suuremmalla ryhmällä käy ripeästi. Lähtiessä vierailijat kirjataan ulos, jolloin voidaan reaaliaikaisesti seurata keitä kiinteistössä on.

Tiedot päivän vierailijoista näytöillä

Vierailusta halutaan luoda Sisu Akseleiden vierailijoille mahdollisimman myönteinen kokemus. Isännät kirjaavat tiedot vierailijoista palveluun, jolloin ilmoittautuminen Systam Visit -ratkaisulla onnistuu mahdollisimman helposti. Lisäksi odotetut ja saapuneet vierailijat näytetään ulkoisilla näytöillä kiinteistössä. Vierailijat tuntevat itsensä tervetulleiksi ja samalla myös henkilökunta pystyy paremmin varautumaan vierailijoihin.

“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Systam Visit -ratkaisuun. Myös vierailijat ovat ottaneet palvelun hyvin myönteisesti vastaan ja olemme samalla saaneet luotua selkeän toimintamallin henkilöstölle. Palvelu on toiminut ongelmitta ja käyttöönottaminen sujui mutkattomasti.“

Matti Tuominen

Toimitusjohtaja, Sisu Akselit Oy

Sisu Akselit Oy on Marmon Highway Technologiesin (MHT) omistama yritys, joka on osa Berkshire Hathaway yhtiötä ja toimii maailmanlaajuisesti raskaan kuljetuskaluston laite- ja palvelutoimittajana.Sisu Akselit valmistamia raskaita voimansiirtokomponentteja toimitetaan maailmanlaajuisesti vaativiin olosuhteisiin ja useisiin erilaisiin ajoneuvosovelluksiin. Liiketoiminta-ajatus perustuu maailmanlaajuisiin niche-markkinoihin. Räätälöidyt erikoistuotteet ja applikaatio-osaaminen ovat toiminnan avainsanoja. Liiketoimintayksikkö ja kaikki siihen liittyvät toiminnot sijaitsevat Hämeenlinnassa.

Verkkosivut

Ratkaisumme Sisu Akselilla

Systam Visit -vierailijahallinta
  • Webpalvelu vierailijaliikenteen hallintaan ja seurantaan.
  • Vieraan ennakkoviestit ja nopea kirjautuminen QR-koodilla.
  • Itsepalvelupääte Systam Prestige personoidulla yritysilmeellä.
  • Automaattiset ilmoitukset sekä vieraalle että vastaanottajalle.
  • Kalenteri-integraatio vierailun lisäämiseen helposti oman Outlook-kutsun kautta.
  • Infonäyttö-integraatio, jossa vierailutiedot siirtyvät sisäisille infonäytöille.

Tutustu myös