Teollisuuslaitokset, Toimistot ja yrityskiinteistöt

Vantaan Energia

Uusiin toimitiloihin siirtyminen tarjosi Vantaan Energialle hyvän tilaisuuden suunnitella myös vierailukäytännöt kerralla kuntoon. Haussa olleet joustavat ja modernit toimintatavat löytyivät nopeasti Systamin palveluista, jotka otettiin käyttöön sekä yrityksen pääkonttorin vieraiden vastaanottoon, että Martinlaakson voimalaitoksen työmaaliikenteen hallintaan.

2

toimipistettä

Sujuva vieraiden vastaanotto Vantaan pääkonttorilla

Urakoitsijoiden kirjaaminen ja turvallisuusperehdytykset Martinlaakson voimalaitoksella

Veronumeron kirjaus ja räätälöity tarra kulkukortteihin

Koko vierailun kattava palvelupolku

Saapuvaa vierailijaa tervehtii aulahenkilön lisäksi Vantaan Energialla nyt tiskille sijoitettu itsepalvelupääte, joka hankintapäällikkö Mikko Koivulehdon mukaan tuottaa vierailta positiivisesti yllättyneitä kommentteja näppäryydestään. Suurimmat hyödyt Koivulehto kuitenkin kokee tulleen Systam Visit -palvelun automaattisesti toimivasta kokonaisuudesta ja koko vierailun kattavasta palvelupolusta.

Vieraiden kutsuminen on Vantaan Energialla tehty helpoksi. Henkilökunnan omissa sähköposteissa luodut kalenterikutsut siirtävät kutsuttujen henkilöiden tiedot saumattomasti palveluun. Eikä muuta tarvita. Automaattiset viestit huolehtivat saapumista helpottavat ohjeet vieraalle sekä reaaliaikaisen ilmoituksen vastaanottaja, kun vieras saapuu. Palvelun helppous ja sujuvuus näkyvät Koivulehdon mukaan paitsi henkilökunnan työn tehostumisena myös parempana palveluna asiakkaille.

“Systam Visit oli ainut meille sopiva ja valmis ratkaisu.“

Mikko Koivulehto

Hankintapäällikkö, Vantaan Energia Oy

Räätälöintiä myös erikoisempiin tarpeisiin

Vantaan Energialla palvelumme taipui myös ainutlaatuiseen käyttöön Martinlaakson voimalaitoksen työmaalle. Systam Visit yhdistettynä Systam Pass -perehdytyksiin mahdollistaa työmaalla liikkuvien urakoitsijoiden rekisteröinnin varmistamisen sekä asianmukaiset turvallisuusperehdytykset. Kulunvalvontaan liitetty kirjautuminen, kuvallisen henkilökortin tulostaminen ja vaadittu perehdytys olivat edellytys vilkkaasti liikennöidyllä työmaalla. Erikoistoimintana voimalaitoksella on pakotettuna kirjata veronumero, joka tulee näkyviin vieraalle kulkukorttiin liimattavaan erikoistarraan.

Vantaan Energialle Systam Visit oli alusta asti vakuuttava ja valmis ratkaisu, joka ainoana vaihtoehtona kattoi kaikki tarpeet. Yhteistyö on sujunut Koivulehdon mukaan hyvin ja hän suosittelee Systamin palveluita myös muille.

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Me tuotamme ja myymme sähköä sekä kaukolämpöä. Teollisuudelle tarjoamme lisäksi maakaasua. Kruununjalokivemme on vuonna 2014 valmistunut jätevoimala, joka muuttaa käyttökelvottoman roskan hyödyksi. Vantaan kaupunki omistaa yhtiöstämme 60 prosenttia ja Helsingin kaupunki 40 prosenttia. Olemme siis kaupunkilaisten omistama energiayhtiö. Ja ylpeitä siitä.

Verkkosivut

Ratkaisumme Vantaan Energialla

Systam Visit -vierailijahallinta
  • Webpalvelu vierailijaliikenteen hallintaan ja seurantaan.
  • Vieraan ennakkoviestit ja nopea kirjautuminen QR-koodilla.
  • Itsepalvelupääte Systam Lite personoidulla yritysilmeellä sekä erillinen vierailijakorttitulostin
  • Automaattiset ilmoitukset sekä vieraalle että vastaanottajalle.
  • Kalenteri-integraatio vierailun lisäämiseen helposti oman Outlook-kutsun kautta.
  • Erikoisominaisuutena veronumeron syöttäminen kirjautumisen yhteydessä Martinlaakson voimalaitoksella.
Systam Pass -digitaalinen perehdytys
  • Webpalvelu perehdytyssisältöjen luontiin ja suoritusten seurantaan
  • Sisällöt asiakkaat luotavissa ja muokattavissa helpolla editorilla.
  • Vierailijoiden ja urakoitsijoiden turvallisuusperehdys liitettynä Systam Visit -vierailijahallintaan varmistaa, että perehdytykset suoritetaan hyväksytysti ennen kirjautumista.

Tutustu myös

Katso kaikki referenssit