Juho Sipilä

Esittelyssä Juho – Director of Operations

16.09.2021

Terveisiä tiimiltämme

Operatiivinen johtajamme Juho Sipilä on kasvanut Systamin vakikalustoksi jo 14 vuoden ajan. Työn ulkopuolella palvelujemme toimituksesta vastaava Juho tunnetaan sporttiin hurahtaneena konkarina, joka on urheilusuorituksissaan kuluttanut todistetusti yli miljoona kaloria.

Millainen on työnkuvasi ja tyypillinen päiväsi?

Operatiivisella puolella toimiminen tarkoittaa keskittymistä konkreettisen toiminnan ja arjen pyörittämiseen strategian mukaisesti. Käytännössä vastaan esimerkiksi siitä, että toimitamme asiakkaillemme sitä, mitä myynti on luvannut. Päivittäiseen työhöni liittyy paljon palvelujen valmisteluja, toimituksia, koulutuksia ja käyttöönottoa. Kokonaiskuvan hallinta tuo mukanaan myös paljon kehittämistyötä sekä yhteistyötä myynnin sekä asiakas- ja tukitiimimme kanssa.

Mikä houkutteli Systamilla?

Tunsin Systamin toimitusjohtajan Anssin jo opiskeluajoilta, jolloin hän oli aloittelemassa uuden firman toimintaa. Minut värvättiin mukaan suoraan koulun penkiltä kasaan innokkaita ideoita ja vahvaa uskoa omaan tekemiseen. Anssi osasi olla vakuuttava. Onneksi lupaukset ovat tulleet lunastettua!

Aiempi elämäsi?

Opiskelin Tampereen teknillisessä yliopistossa ennen kuin työt veivät mukanaan. 14-vuotinen urani Systamilla on ollut todellinen kasvumatka ja lopullinen koulu oman alan töihini. Systamin ohella olen ollut mukana harrastusteni tiimoilta erilaisissa nettiprojekteissa, joihin on kuulunut muun muassa verkkosivujen ja verkkokauppojen rakentamista, ylläpitoa sekä tiedottamista.

Mikä on parasta työssäsi?

Mukavat ja vaihtelevat työtehtävät kuulostavat siltä mitä kaikki sanoisivat, mutta itse kyllä nautin suuresti monimuotoisuudesta, ja onneksi Systamilla se on mahdollista. Työympäristökin on kiva, niin muilla Systamin toimistoilla kuin omassa pisteessäni Hollolassa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä hyvässä suhteessa. On mahdollista tehdä paljon asioita kuten parhaaksi näkee, kunhan tulos toimii.

Mitä puuhaat vapaa-aikanasi?

Perhearjen ja omakotitalorumban ohella urheilu on se juttu. Tarkoittaen siis erilaista pyöräilyä, polkujuoksua, suunnistusta ja hiihtoa. (Luit oikein, yksilölajeja.) Olen myös vähän tekniikkanörtti ja välineurheilu saattaa lähteä vähän lapasesta. Minulla on erilaisin teknisin apuvälinein ja mittarein tallennettuna yli miljoona kulutettua kaloria, joista jokaisen olen kyllä ottanut varmasti takaisin.

Mitä muut eivät usein tiedä sinusta?

“Any idiot can run, but it takes a special kind of an idiot to run marathons”. Olen juossut neljä virallista maratonia sileällä sekä polkumaastoissa yhden virallisen ja kaksi epävirallista. Osaan myös jonglöörata kolmella pallolla hetken, mikä on ehkä suurin motorinen yllätys.

Kiitos Juho!

Haluatko liittyä joukkoomme?

Lue lisää tiimiläistemme tarinoita

Katso kaikki ajankohtaiset

Esittelyssä Joonas – Software Developer

Esittelyssä Emmi – Senior Digital Marketing Specialist

Esittelyssä Dimitri – DevOps

aleksis kermorgant

Esittelyssä Aleksis – Customer Success Specialist