Esittelyssä Kari – Kehitystiimin uusin Junior Developer

03.07.2020

Terveisiä tiimiltämme

Vuodenvaihteessa tiimiimme hypännyt junior developer Kari Haavisto on unelmatyössään ohjelmistokehityksessä luomassa uutta. Ja jos miehen sanoja on uskominen, toivottavasti kuulemme hänestä myös aivan toisissa ympyröissä.

Millainen on työnkuvasi ja tyypillinen päiväsi?

Työskentelen yhdessä tuotekehitystiimin kanssa sovelluksien ylläpidossa ja kehittämisessä. Normaali työpäiväni voi olla sellainen, että työn alla on uuden toiminnon kehittäminen, testaaminen sekä bugien etsiminen ja korjaaminen. Pelkän koodaamisen lisäksi pääsen työssäni tekemään monia muitakin asioita kuten esim. graafisen sisällön tuottamista sovelluksiin.

Mikä houkutteli Systamilla?

Olin pitkään haaveillut urasta ohjelmistokehityksen parissa. Haastattelusta jäi sellainen fiilis, että firmassa on rento meininki ja (tulevat) työkaverit vaikuttivat hauskoilta tyypeiltä, joiden kanssa olisi hienoa päästä tekemään hommia. Samalla testasin ensimmäistä kertaa Systamin vierailijahallinnan palvelua, joka koodarin silmiin vaikutti heti mielenkiintoiselta.

Aiempi elämäsi?

Valmistuttuani tietojenkäsittelyn Tradenomiksi työskentelin IT-alalla tuki- ja kunnossapitohommissa. Asuinpaikallani ei ollut juurikaan ohjelmoijan töitä tarjolla. Kannatti mennä pidemmälle kalaan, sillä pian löysin itseni Tampereelta.

Mikä on parasta työssäsi?

Systam on ensimmäinen työpaikkani, jossa pääsen ohjelmoimaan eli tekemään sitä mitä oikeasti haluan ja josta nautin. Olen aina pitänyt tärkeänä, että pääsen luomaan jotain uutta ja tässä työssä se asia korostuu.

Mitä puuhaat vapaa-aikanasi?

Tykkään ulkoilla luonnossa ja minut voi löytää frisbeegolf-radalta. Sisällä tulee soiteltua kitaraa ja pelattua videopelejä. Lisäksi kerään motivaatiota aloittaa taas kuntosalitreenit.

Mitä muut eivät usein tiedä sinusta?

Aion vielä joskus julkaista oman musiikkialbumin.

Tervetuloa Kari!

Haluatko liittyä meihin?

Lue lisää tiimiläistemme tarinoita

Katso kaikki ajankohtaiset

Esittelyssä Joonas – Software Developer

Esittelyssä Emmi – Senior Digital Marketing Specialist

Esittelyssä Dimitri – DevOps

aleksis kermorgant

Esittelyssä Aleksis – Customer Success Specialist