Teollisuuslaitokset, Toimistot ja yrityskiinteistöt

Arctia Shipping

Arctia Shipping Oy:n Katajanokan tukikohdassa on tärkeää, että jokainen satama-alueella liikkuva vierailija on tunnistettavissa. Systam Visit -ratkaisu hankittiin keväällä 2012 rekisteröimään kävijät sekä ilmoittamaan alueelle saapuvista vierailijoista. Kävijäjoukko on kansainvälistä, jolloin ratkaisun monikielisyys on tärkeänä osana joustavaa toimintaa.

Vierailijahallinta aulapalvelun apuna

Nopea kirjautuminen itsepalvelupäätteillä

Automaattiset viestit vieraalle ja vastaanottajalle

Turvallinen tapa toimia

Kustannustehokas ja helppo ratkaisu

Arctian Katajanokan tukikohdassa liikkuu paljon eri toimijoita, vierailijoiden lisäksi mm. alihankkijoita ja urakoitsijoita sekä ulkopuolista henkilökuntaa. Systam Visit -ratkaisu luo jokaiselle vieraalle oman henkilökohtaisen kuvallisen kortin. Kirjautuminen tehdään laivakohtaisesti, jolloin jokainen vieras voidaan kohdistaa siihen alukseen johon käynti liittyy. Vierailu voi toki liittyä myös vain satama-alueelle, jolle sillekin löytyy oma kirjautumiskohteensa. Tiedot tallentuvat valitun kohteen mukaisesti, joten seurantaa voidaan tehdä aluskohtaisesti. Ratkaisun laajentaminen Arctia Shipping Oy:n varustamoon oli luontevaa yhtiön pääkonttorin siirryttyä Katajanokan tukikohtaan.

Oman lisänsä monipuoliseen ympäristöön tuovat erilaiset tapahtumat, joita järjestetään aluksilla kesäaikaan. Kerralla saapuva vierailijamäärä yksittäiseen tapahtumaan voi olla suuri.

“Palvelun käyttöönottaminen kävi helposti ja se on toiminut luotettavasti. Vieraat ovat olleet tyytyväisiä palveluun. Systam Visitin avulla olemme saaneet korjattua rekisteröintiin liittyneet ongelmat. Olemme saaneet myös luotua vakioidun toimintaohjeen vieraiden vastaanottoon. Vieraan kirjautuminen käy sukkelasti ja kuvallinen kortti lisää yleistä turvallisuutta. Myös yhteydenpito Systamin kanssa on ollut vaivatonta.“

Ari Malmi

Turvallisuuspäällikkö, Arctia Shipping Oy

Arctia Shipping Oy on Suomen valtion omistama osakeyhtiö. Sen toimialana on jäänmurtopalvelujen ja monitoimialusten erikoispalvelujen tuottaminen. Arctia Shipping Oy on perustettu vuonna 2010. Aiemmin toimintaa harjoitettiin Varustamoliikelaitoksen eli Finstashipin nimellä.

Verkkosivut

Ratkaisumme Arctia Shipping:llä

Systam Visit -verailijahallinta
  • Webpalvelu vierailijaliikenteen hallintaan ja seurantaan.
  • Vieraan ennakkoviestit ja nopea kirjautuminen QR-koodilla.
  • Itsepalvelupääte Systam Lite personoidulla yritysilmeellä ja ulkoisella vierailijakorttien tulostimella.
  • Automaattiset ilmoitukset sekä vieraalle että vastaanottajalle.
  • Kalenteri-integraatio vierailun lisäämiseen helposti oman Outlook-kutsun kautta.

Tutustu myös

Katso kaikki referenssit