33 Arctia Shipping | Systam Oy - Parempi vierailukokemus turvallisemmin ja tehokkaammin
Arctia Shipping
← Takaisin listaukseen

Arctia Shipping

Arctia Shipping Oy:n Katajanokan tukikohdassa on tärkeää, että jokainen satama-alueella liikkuva vierailija on tunnistettavissa. Systam Respa -ratkaisu hankittiin keväällä 2012 rekisteröimään kävijät sekä ilmoittamaan alueelle saapuvista vierailijoista. Kävijäjoukko on kansainvälistä, jolloin ratkaisun monikielisyys on tärkeänä osana joustavaa toimintaa.

Kohde

Arctia Shipping

Arctia Shipping Oy on Suomen valtion omistama osakeyhtiö. Sen toimialana on jäänmurtopalvelujen ja monitoimialusten erikoispalvelujen tuottaminen. Arctia Shipping Oy on perustettu vuonna 2010. Aiemmin toimintaa harjoitettiin Varustamoliikelaitoksen eli Finstashipin nimellä.

http://www.arctia.fi

Ota yhteyttä

Systam Respan käyttöönottaminen kävi helposti ja se on toiminut luotettavasti. Vieraat ovat olleet tyytyväisiä palveluun. Respan avulla olemme saaneet korjattua rekisteröintiin liittyneet ongelmat. Olemme saaneet myös luotua vakioidun toimintaohjeen vieraiden vastaanottoon. Vieraan kirjautuminen käy Respan avulla sukkelasti ja kuvallinen kortti lisää yleistä turvallisuutta. Myös yhteydenpito Systam Oy:n kanssa on ollut vaivatonta.

Arctia Shipping Oy:n turvallisuuspäällikkö Ari Malmi

Kustannustehokas ja helppo ratkaisun ongelmiin

Arctian Katajanokan tukikohdassa liikkuu paljon eri toimijoita, vierailijoiden lisäksi mm. alihankkijoita ja urakoitsijoita sekä ulkopuolista henkilökuntaa. Systam Respa -ratkaisu luo jokaiselle vieraalle oman henkilökohtaisen kuvallisen kortin. Kirjautuminen tehdään laivakohtaisesti, jolloin jokainen vieras voidaan kohdistaa siihen alukseen johon käynti liittyy. Vierailu voi toki liittyä myös vain satama-alueelle, jolle sillekin löytyy oma kirjautumiskohteensa. Tiedot tallentuvat valitun kohteen mukaisesti, joten seurantaa voidaan tehdä aluskohtaisesti. Respa-ratkaisun laajentaminen Arctia Shipping Oy:n varustamoon oli luontevaa yhtiön pääkonttorin siirryttyä Katajanokan tukikohtaan.

Oman lisänsä monipuoliseen ympäristöön tuovat erilaiset tapahtumat, joita järjestetään aluksilla kesäaikaan. Kerralla saapuva vierailijamäärä yksittäiseen tapahtumaan voi olla suuri.