33 Fastems Oy Ab | Systam Oy - Parempi vierailukokemus turvallisemmin ja tehokkaammin
Fastems
← Takaisin listaukseen

Fastems Oy Ab

Fastemsilla jo vuodesta 2007 toimineella Systam Respa vierailijahallinnan palvelulla mahdollistettiin yksinkertainen vierailijoiden vastaanotto ja tietojen hallinta. Tyytyväisten vierailijoiden suulta on kuultu jo useamminkin: Mistä näitä oikein saa?

Kohde

Fastems

Fastems on maailman johtava joustavien valmistusjärjestelmien valmistaja. Fastems Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 400 henkilöä. Yritys tunnetaan tuottavuutta lisäävistä tehdasautomaatiojärjestelmistään. Ydintoimintoja ovat joustavien valmistusjärjestelmien (FMS), robottipohjaisten automaatioratkaisujen sekä niihin liittyvien palvelujen toimittaminen konepajateollisuudelle.

http://www.fastems.com

Ota yhteyttä

Vastaanottoratkaisu kiinni CRM:ssä

Fastemsin vierailijamäärät eivät vaadi pysyvää aulahenkilökuntaa, minkä vuoksi Systam Respa -järjestelmä itsepalvelupäätteellä oli loistava ratkaisu helppoon ja turvalliseen vierailijahallintaan. Tampereen ja Saksan Issumin toimipisteissä käytössä oleva ratkaisu tarjoaa vierailijoille vaivattoman saapumisen ja henkilökunnalle helposti hallittavat vierailutiedot.

Systam Respa on meillä Fastemsilla erittäin hyödyllinen ja paljon käytetty järjestelmä.

Janne Kivinen, Tietohallintojohtaja, Fastems Oy Ab

Palvelu kytkettiin Fastemsin asiakkuudenhallintajärjestelmään, jolloin uusi vierailutapaaminen siirtyy automaattisesti asiakkuudenhallintajärjestelmästä Respaan. Henkilökunnalla on myös mahdollisuus käyttää Respan webpalvelua RespaManageria vierailutietojen ennalta ilmoittamista varten sekä vierailutietojen seurantaan. Kun vierailuista jää jälki, lisää se tietoisuutta sekä turvallisuutta.

Tiedä kenet tapaat

Miellyttävä saapuminen on tärkeää vierailijoiden ensivaikutelmalle ja siihen voidaan vaikuttaa sujuvalla vastaanotolla. Selkeä ja yksinkertainen prosessi onkin koettu Fastemsilla Systam Respan yhdeksi suurimmaksi hyödyksi. Respan avulla Fastemsilla tiedetään, keitä taloon on saapunut ja vieraat voidaan sujuvasti noutaa aulasta ilman odottelua.

Respa järjestelmä ilmoittaa reaaliaikaisesti, kun vieras saapuu toimitiloihimme. Sähköpostitse vastaanotetussa saapumisilmoituksessa on liitettynä kuva vieraasta, mikä helpottaa vieraan tunnistamista vastaanottoaulassa.

Janne Kivinen, Tietohallintojohtaja, Fastems Oy Ab

Fastemsille tulee usein ulkomaisia vierailijoita. Monipuoliset kielivalinnat ja ääniohjeistukset auttavat myös heitä käyttämään järjestelmää selkeillä viesteillään. Kirjautumistilanteessa vierasta informoidaan myös turvallisuusohjeista, mikä on erityisen tärkeää vierailun suuntautuessa tuotantotiloihin. Respan tulostama kuvallinen vierailijakortti viimeistelee saapumisen ja erottaa vierailijat omasta henkilökunnasta.

Fastemsilla Respa on koettu omatoimiseksi ja vaivattomaksi järjestelmäksi. Ilmenneet tukitarpeet on ratkaistu Systamin puolelta nopeasti. Fastemsilla on vakaa aikomus luottaa Systam Respa -järjestelmään jatkossakin ja hyödyntää sen uudistuvia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia.