Teollisuuslaitokset

Fastems

Fastemsilla jo vuodesta 2007 toimineella Systam Visit -vierailijahallinnan palvelulla mahdollistettiin yksinkertainen vierailijoiden vastaanotto ja tietojen hallinta. Tyytyväisten vierailijoiden suulta on kuultu jo useamminkin: Mistä näitä oikein saa?

2

toimipistettä, yksi Suomessa ja yksi Saksan Issumissa

Täysin automatioistu vieraiden vastaanotto

Automaattiset ilmoitukset sekä vastaanottajalle että vieraalle

Turvallisuusohjeiden hyväksyttäminen kirjautuessa

Vastaanottoratkaisu kiinni CRM:ssä

Fastemsin vierailijamäärät eivät vaadi pysyvää aulahenkilökuntaa, minkä vuoksi Systam Visit -palvelu itsepalvelupäätteellä oli loistava ratkaisu helppoon ja turvalliseen vierailijahallintaan. Tampereen ja Saksan Issumin toimipisteissä käytössä oleva ratkaisu tarjoaa vierailijoille vaivattoman saapumisen ja henkilökunnalle helposti hallittavat vierailutiedot.

“Systam Visit on meillä Fastemsilla erittäin hyödyllinen ja paljon käytetty järjestelmä.“

Janne Kivinen

Tietohallintojohtaja, Fastems Oy Ab

Palvelu kytkettiin Fastemsin asiakkuudenhallintajärjestelmään, jolloin uusi vierailutapaaminen siirtyy automaattisesti asiakkuudenhallintajärjestelmästä Systam Visit -palveluun. Henkilökunnalla on myös mahdollisuus käyttää webpalvelua vierailutietojen ennalta ilmoittamista varten sekä vierailutietojen seurantaan. Kun vierailuista jää jälki, lisää se tietoisuutta sekä turvallisuutta.

Tiedä kenet tapaat

Miellyttävä saapuminen on tärkeää vierailijoiden ensivaikutelmalle ja siihen voidaan vaikuttaa sujuvalla vastaanotolla. Selkeä ja yksinkertainen prosessi onkin koettu Fastemsilla yhdeksi suurimmaksi hyödyksi. Visitin avulla Fastemsilla tiedetään, keitä taloon on saapunut ja vieraat voidaan sujuvasti noutaa aulasta ilman odottelua.

”Järjestelmä ilmoittaa reaaliaikaisesti, kun vieras saapuu toimitiloihimme. Sähköpostitse vastaanotetussa saapumisilmoituksessa on liitettynä kuva vieraasta, mikä helpottaa vieraan tunnistamista vastaanottoaulassa.”

Fastemsille tulee usein ulkomaisia vierailijoita. Monipuoliset kielivalinnat ja ääniohjeistukset auttavat myös heitä käyttämään järjestelmää selkeillä viesteillään. Kirjautumistilanteessa vierasta informoidaan myös turvallisuusohjeista, mikä on erityisen tärkeää vierailun suuntautuessa tuotantotiloihin. Itsepalvelupäätteen tulostama kuvallinen vierailijakortti viimeistelee saapumisen ja erottaa vierailijat omasta henkilökunnasta.

Fastemsilla Systam Visit on koettu omatoimiseksi ja vaivattomaksi järjestelmäksi. Ilmenneet tukitarpeet on ratkaistu Systamin puolelta nopeasti. Fastemsilla on vakaa aikomus luottaa Visit -palveluun jatkossakin ja hyödyntää sen uudistuvia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia.

Fastems on maailman johtava joustavien valmistusjärjestelmien valmistaja. Fastems Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 400 henkilöä. Yritys tunnetaan tuottavuutta lisäävistä tehdasautomaatiojärjestelmistään. Ydintoimintoja ovat joustavien valmistusjärjestelmien (FMS), robottipohjaisten automaatioratkaisujen sekä niihin liittyvien palvelujen toimittaminen konepajateollisuudelle.

Verkkosivut

Ratkaisumme Fastemsilla

Systam Visit -vierailijahallinta
  • Webpalvelu vierailijaliikenteen hallintaan ja seurantaan.
  • Vieraan ennakkoviestit ja nopea kirjautuminen QR-koodilla.
  • Itsepalvelupääte Systam Prestige personoidulla yritysilmeellä.
  • Automaattiset ilmoitukset sekä vieraalle että vastaanottajalle.
  • Kalenteri-integraatio vierailun lisäämiseen helposti oman Outlook-kutsun kautta.
  • Palvelu kytkettynä asiakkuudenhallintajärjestelmään

Tutustu myös

Katso kaikki referenssit