Toimistot ja yrityskiinteistöt

Wihuri Metro-tukku

Uusien toimitilojen valmistuminen kesällä 2018 sai Wihuri Metro-tukun pohtimaan ratkaisua vieraiden vastaanottoon tilassa, jossa miehitettyä aulapalvelua ei ollut mahdollista järjestää. Systam Visit -vierailijahallinnan palvelumme nähtiin parhaana vaihtoehtona automaattiseen vierailujen hallintaan, eikä kiinteistössä osata enää edes ajatella arkea ilman sitä.

Logistiikkakeskus ilman miehitettyä aulaa

Täysin automatisoitu vierailujen hallinta

Ennakkoviestin saapumisohjeilla helppo saapuminen vieraille

Itsepalvelukirjautuminen ja automaattinen viesti vastaanottajalle

Kattavat saapumisohjeet ja automatisoitu vastaanotto

Vantaalla sijaitseva Wihuri Metro-tukun logistiikkakeskus pitää sisällään noin 2 500 m2:n toimistotilat ilman miehitettyä aulapalvelua. Saapuville vieraille haluttiin tarjota hyvä ohjeistus sekä automatisoitu vastaanotto, johon ratkaisu löytyi vierailijahallinnan palvelustamme. Nyt vierailukutsut luodaan henkilökunnan toimesta helposti omista kalentereista. Automaattiset viestit huolehtivat vieraan opastamisen saapumisesta ja pysäköinnistä aina kiinteistössä liikkumiseen sekä ilmoittavat vastaanottajalle, kun vieras kirjautuu itsepalvelupäätteellä.

“Vieraille lähtevä valmiiksi muotoiltu automaattinen ennakkoviesti saapumisohjeineen on aivan ehdoton vierailijoiden kannalta. Tilamme sijaitsevat logistiikkakeskusalueella, missä suunnistaminen ei ole aina helpointa, mutta Systamin palvelun avulla saapuminen on sujuvaa.“

Mari Tilli

hallinnon assistentti, Wihuri Metro-tukku

Kiinteistön ravintolan yhteyteen sijoitettu itsepalvelupääte on löytänyt käyttäjänsä hyvin. Ennakkoviestin QR-koodilla kirjautuminen on saanut vierailta hyvää palautetta helppoudestaan ja nopeudestaan. Vastaanottajille suurin hyöty on automaattinen ilmoitus kirjautumisen jälkeen, mikä mahdollistaa vieraan täsmällisen noutamisen. Palvelun parhaaksi puoleksi onkin koettu vaivattomuus, kaikille osapuolille.

Kehittyvät palvelut ja uusia ominaisuuksia

Metro-tukulla on hyödynnetty myös palveluun liitettäviä lisäpalveluita, kuten hiljattain käyttöön otettu taksitilaus-integraatio. Se mahdollistaa vieraalle taksin tilaamisen helposti itsepalvelupäätteeltä. Tilaus tehdään muutamalla napautuksella eikä kuluja synny, koska tilaus käyttää sähköistä rajapintaa puhelinverkon sijaan.

”Aika monta kertaa on tullut pyyntöjä vierailujen päätteeksi soittaa taksi. Kunhan vierailijaliikenne tästä koronan jälkeen taas vilkastuu, uskon taksin tilaamisen itsepalvelupäätteellä olevan todella näppärä toiminto!”

Systam kumppanina

Palvelun käyttöönotto koettiin Metro-tukulla helpoksi ja kattavaksi. Tukipyyntöihin on vastattu nopeasti ja lähikäynneillä tehdyt opastukset uusiin ominaisuuksiin ovat avanneet toimintoja käytännönläheisesti.

”Systam kolmella sanalla? Luotettava ja palvelualtis. Kolmannen sanan säästän kuvaamaan koko ratkaisua, jota kuvaisin sanalla helppokäyttöinen. Koko homma on tehty erittäin helpoksi ja olen äärimmäisen tyytyväinen myös saamaamme tukeen ja asiakaspalveluun. Siksi voin hyvillä mielin suositella Systamia myös muille!”

Wihuri Metro-tukku on kokenut ravintola-alan ammattilainen ja uranuurtaja päivittäistavara-alan tukkukaupassa. Olemme olleet läsnä asiakkaidemme arjessa jo 120 vuotta ja osa perheomisteista Wihuri-konsernia. Wihuri-konsernin muodostavat emoyhtiö Wihuri International Oy ja sen alakonsernit Wihuri Oy sekä Wihuri Packaging Oy. Toimialoista Wihuri Metro-tukku, Tekninen Kauppa ja Aviation muodostavat nykyisen Wihuri Oy:n, Wihurin pakkausteollisuuden toimiessa Wihuri Packaging Oy:n alla.

Verkkosivut

Ratkaisumme Wihuri Metro-tukulla

Systam Visit -vierailijahallinta

  • Työkalut aulapalvelulle vierailujen hallintaan.
  • Monipuolinen hallinnan ja raportoinnin näkymä.
  • Itsepalvelupääte Systam X integroidulla QR-koodin lukijalla ja vierailijakorttitulostimella.
  • Kalenteri-integraatio vierailun lisäämiseen helposti oman Outlook-kutsun kautta.
  • Automaattiset ilmoitukset sekä vieraalle että vastaanottajalle.
  • Taksi-integraatio taksin tilaamiseen itsepalvelupäätteeltä.

Tutustu myös

Katso kaikki referenssit