33 Pilkington Automotive Finland Oy | Systam Oy - Parempi vierailukokemus turvallisemmin ja tehokkaammin
Pilkington
← Takaisin listaukseen

Pilkington Automotive Finland Oy

Systam Respa ja Systam Pass mahdollistavat Pilkington Automotivessa turvallisen vierailijoiden vastaanoton ja seurannan tehdaskiinteistössä. Itsepalvelukirjautuminen ja turvallisuusperehdytykset hoituvat nopeasti ja vaivattomasti eikä yrityksessä osata enää kuvitella aikaa ennen Respaa.

Kohde

Pilkington

Pilkington Automotive Finland Oy on osa NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä teknisille markkinoille. Pilkington Automotiven Suomen yhtiöiden liikevaihto viime tilikaudella oli 99 milj. €. ja henkilökunnan määrä on 590.

http://www.pilkington.fi

Ota yhteyttä

Tietoisuutta ja turvallisuutta

Lasiteollisuudessa toimivalla Pilkington Automotivella vierailijaliikenteen hallintaa haluttiin parantaa erityisesti turvallisuuden vuoksi. Tehtaiden miehittämättömien aulatilojen ongelmaksi olivat muodostuneet saapuvat vieraat, joiden vastaanottoon ei ollut toimivaa käytäntöä. Yritys päätyi hankkimaan Systam Respa – ratkaisun sen monipuolisuuden ja helppokäyttöisyyden takia.

Ensimmäiset Respa-ratkaisut toimitettiin syyskuussa 2011, jolloin vierailijoiden vastaanotto sai selkeän prosessin. Henkilökunta kirjaa saapuvat vierailijat suoraan palveluun, joka lähettää vieraille automaattisen ennakkoviestin. Saapuessaan vierailijalla on pääsy ainoastaan aulatilaan, jossa he kirjautuvat itsepalvelupäätteellä ja tieto saapumisesta välittyy vierailun vastaanottajalle. Näin vieraat voidaan noutaa helposti ja turvallisesti eikä asiattomia henkilöitä päädy harhailemaan tiloissa.

Tehdasympäristössä vierailijoilta vaaditaan myös turvallisuusohjeiden läpikäyntiä, mikä mahdollistettiin Systam Pass -palvelulla. Kirjautumisen yhteydessä vieraan tulee tutustua turvallisuusohjeisiin, joiden suorittamisen Pass tallentaa. Lopuksi vierailija saa omalla kuvallaan varustetun vierailijakortin. Lähtiessä kortti näytetään Respan viivakoodilukijaan ja vieras kirjautuu lähteneeksi. Näin voidaan seurata saapuneiden vierailijoiden lisäksi lähteneitä ja paikalla olevia vierailijoita.

Respa mahdollisti turvallisuuden ja on tuonut ryhtiä toimintaan.

Kai Stenvik, Globaali IS -päällikkö, Pilkington Automotive Finland Oy

Henkilökunta kiittää

Respa ja Pass -ratkaisujen käyttöönotto sujui vaivattomasti ja henkilökunta on ottanut käytännöt vastaan ilolla. Järjestelmä on toiminut luotettavasti ja myös vierailijat ovat olleet tyytyväisiä ratkaisun sujuvuuteen ja helppokäyttöisyyteen.

Respa on juurtunut kulttuuriin. Emme voisi enää luopua siitä!

Sirpa Toikkonen, Viestintäkoordinaattori, Pilkington Automotive Finland Oy

Systam saa kiitosta myös palveluidensa uudistumisesta ja kehittymisestä. Viimeisimpänä ominaisuutena Pilkington Automotivella on otettu käyttöön vierailujen kirjaaminen Outlookin kautta. Se mahdollistaa entistä nopeamman ja helpomman tavan vierailujen hallintaan, kun kalenterikutsun yhteydessä vierailijatiedot tallentuvat automaattisesti Respa-järjestelmään.

Erikoistoiminnallisuus tehdaskierroksiin

Systam Respa mahdollistaa räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Pilkingtonilla Automotivella erikoisuutena on vierailijan ilmoittaminen tehdaskierrokselle. Vierailutapahtuman ennakkoon syöttämisen yhteydessä voidaan vierailu suoraan merkitä osaksi tehdaskierrosta, jolloin tehdaspäälliköt saavat automaattisesti tiedon suunnitelluista tehdaskierroksista, sekä ilmoituksen kun tehdaskierrokseen osallistuvat vierailijat saapuvat paikalle.


RATKAISUMME PILKINGTONILLA

Systam Respa Vierailijahallinta

PALVELUT:
– RespaManager webpalvelu vierailijaliikenteen hallintaan ja seurantaan
– Automaattiset viestit vierailupolun jokaisessa vaiheessa. Sisällöt asiakkaan muokattavissa.

LAITTEET:
– Systam Respa Prestige – Moderni itsepalvelupääte sisäisellä vierailijakorttien tulostimella.

INTEGRAATIOT:
– Kalenteri-integraatiolla vierailujen ennakkoilmoittaminen käy vaivattomasti samalla, kun vieraalle lähetetään palaverikutsu.

Systam Pass Perehdyttäminen

PALVELUT:
– Webpalvelu perehdytyssisältöjen luontiin ja suoritusten seurantaan.
– Sisällöt asiakkaat luotavissa ja muokattavissa helpolla editorilla.
– Liitettynä Systam Respa vierailijahallintaan varmistetaan, että perehdytykset suoritetaan hyväksytysti ennen kirjautumista.