Teollisuuslaitokset

Pilkington Automotive Finland

Systam Visit ja Pass mahdollistavat Pilkington Automotivessa turvallisen vierailijoiden vastaanoton ja seurannan tehdaskiinteistössä. Itsepalvelukirjautuminen ja turvallisuusperehdytykset hoituvat nopeasti ja vaivattomasti eikä yrityksessä osata enää kuvitella aikaa ennen Systamin palveluja.

Täysin automatisoitu vieraiden vastaanotto

Automaattiset ilmoitukset sekä vastaanottajalle että vieraalle

Turvallisuusohjeiden läpikäynti tehdasympäristöä varten

Suunnitellut vierailut tehdankierroksille ilmoitetaan automaattisesti tehdaspäälliköille

Tietoisuutta ja turvallisuutta

Lasiteollisuudessa toimivalla Pilkington Automotivella vierailijaliikenteen hallintaa haluttiin parantaa erityisesti turvallisuuden vuoksi. Tehtaiden miehittämättömien aulatilojen ongelmaksi olivat muodostuneet saapuvat vieraat, joiden vastaanottoon ei ollut toimivaa käytäntöä. Yritys päätyi hankkimaan Systam Visit – palvelun sen monipuolisuuden ja helppokäyttöisyyden takia.

Ensimmäiset ratkaisut toimitettiin jo syyskuussa 2011, jolloin vierailijoiden vastaanotto sai selkeän prosessin. Kutsutut vieraat saavat automaattisen ennakkoviestin ja saapuessaan heillä on pääsy ainoastaan aulatilaan, jossa he kirjautuvat itsepalvelupäätteellä ja tieto saapumisesta välittyy vierailun vastaanottajalle. Näin vieraat voidaan noutaa helposti ja turvallisesti eikä asiattomia henkilöitä päädy harhailemaan tiloissa.

Tehdasympäristössä vierailijoilta vaaditaan myös turvallisuusohjeiden läpikäyntiä, mikä mahdollistettiin Systam Pass -palvelulla. Kirjautumisen yhteydessä vieraan tulee tutustua turvallisuusohjeisiin, joiden suorittamisen Pass tallentaa. Lopuksi vierailija saa omalla kuvallaan varustetun vierailijakortin. Lähtiessä kortti näytetään itsepalvelupäätteen viivakoodilukijaan ja vieras kirjautuu lähteneeksi. Näin voidaan seurata saapuneiden vierailijoiden lisäksi lähteneitä ja paikalla olevia vierailijoita.

“Systam Visit ja Pass mahdollistivat turvallisuuden ja ovat tuoneet ryhtiä toimintaan.“

Kai Stenvik

Globaali IS -päällikkö, Pilkington Automotive Finland Oy

Henkilökunta kiittää

Visit ja Pass -ratkaisujen käyttöönotto sujui vaivattomasti ja henkilökunta on ottanut käytännöt vastaan ilolla. Järjestelmä on toiminut luotettavasti ja myös vierailijat ovat olleet tyytyväisiä ratkaisun sujuvuuteen ja helppokäyttöisyyteen.

“Ratkaisu on juurtunut kulttuuriin. Emme voisi enää luopua siitä.“

Sirpa Toikkonen

Viestintäkoordinaattori, Pilkington Automotive Finland Oy

Systam saa kiitosta myös palveluidensa uudistumisesta ja kehittymisestä. Viimeisimpänä ominaisuutena Pilkington Automotivella on otettu käyttöön vierailujen kirjaaminen Outlookin kautta. Se mahdollistaa entistä nopeamman ja helpomman tavan vierailujen hallintaan, kun kalenterikutsun yhteydessä vierailijatiedot tallentuvat automaattisesti järjestelmään.

Erikoistoiminnallisuus tehdaskierroksiin

Systam Visit mahdollistaa räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Pilkingtonilla Automotivella erikoisuutena on vierailijan ilmoittaminen tehdaskierrokselle. Vierailutapahtuman ennakkoon syöttämisen yhteydessä voidaan vierailu suoraan merkitä osaksi tehdaskierrosta, jolloin tehdaspäälliköt saavat automaattisesti tiedon suunnitelluista tehdaskierroksista, sekä ilmoituksen kun tehdaskierrokseen osallistuvat vierailijat saapuvat paikalle.

Pilkington Automotive Finland Oy on osa NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä teknisille markkinoille. Pilkington Automotiven Suomen yhtiöiden liikevaihto viime tilikaudella oli 99 milj. €. ja henkilökunnan määrä on 590.

Verkkosivut

Ratkaisumme Pilkington Automotivella

Systam Visit -vierailijahallinta
  • Webpalvelu vierailijaliikenteen hallintaan ja seurantaan.
  • Vieraan ennakkoviestit ja nopea kirjautuminen QR-koodilla.
  • Itsepalvelupääte Systam Prestige personoidulla yritysilmeellä.
  • Automaattiset ilmoitukset sekä vieraalle että vastaanottajalle.
  • Kalenteri-integraatio vierailun lisäämiseen helposti oman Outlook-kutsun kautta.
Systam Pass -digitaalinen perehdytys
  • Vierailijoiden turvallisuusperehdys liitettynä Systam Visit vierailijahallintaan varmistaa, että perehdytykset suoritetaan hyväksytysti ennen kirjautumista.
  • Webpalvelu perehdytyssisältöjen luontiin ja suoritusten seurantaan.
  • Sisällöt asiakkaan luotavissa ja muokattavissa helpolla editorilla.

Tutustu myös

Katso kaikki referenssit